Profil


Historien: I 2012 skabte Vibeke BestemSelvTeksten med en vision om at skabe en række produkter, hvor kunderne selv kunne bestemme den tekst, som var det bærende element i produktet. De 6 år gik med en forædling af produktet med størrere og størrere forkus på stickers til postkasser, og efter en lang række ordre og en lang række tilfredse kunder, var det i 2018 på tide at give stafetten videre til de nye ejere.
 

Vores produkter

Det er vision at give kunderne det bredeste udvalg af produkter med de mest gennemarbejdede designs. Vi lytter til vores kunders feedback, som sammen med vores designer er med til at skabe nye designs som følger tidens trend. Vi ønsker at skabe fleksible produkter, hvor vores postkasse stickers kan fagne selv de mest sammensatte familier. Der er de enkle og stilrene postkasse stickers, og der er samtidig en postkasse sticker til den mere romatiske og flamboyante kunde. Vores produkter skal ligeledes være i en fornuftig prisklasse, hvor kunderne får noget for pengene. Vi tilstræber en hurtig levering på 1-2 dage for alle produkter, som alle er skræddersyet til den enkelte kunde.

Sortimentet i shoppen består blandt andet også af flotte, originale folie stickers til postkassen med sjove figurer der giver smil på læben når posten - og andre kommer forbi.
 

Kvalitet

Vores stickers til postkasser producere i en slidstærk 6 års-vinyl, som tåler både sol, regn og vind. De leveres med en gennemsigtig folie, så de er lige til at sætte op på postkassen.

Velkommen i webshoppen ;D

Hilsen BestemSelvTeksten.

webshop mærket
profil postkasse sticker
chat icon pop